Materiaalit

PLA eli polyaktidi on yksi yleisimmistä muovityypeistä 3D-tulostuksessa. Materiaalilla saadaan näyttäviä ja käytännöllisiä tulosteita nopeasti.

ABS eli AkryylinitriiniButadieeniStyreeni on laajalti eri muoviteollisuudessa käytetty muovityyppi. Sen käyttökohteet ovat todella laajat, lastenleluista auton osiin.

PET eli PolyEteeniTeflaatti on myös laajalti muoviteollisuudessa käytettävä muovi. Tunnetuin tuote on varmaankin muovinen juomapullo.

NYLON, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ASA eli AkryylinitriiliStyroliAkrylaatti on ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin ABS, paitsi sen UV-kesto on erinomainen. ASA on erinomainen valinta tulosteisiin, joita on tarkoitus käyttää ulkona.

HARTSIT, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MUUT, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.